Wie krijg je aan de lijn bij Filamat?

Bij Filamat weet je altijd met wie je spreekt. Verwacht Gijs, Elvera of Michael aan de andere kant van de lijn. Zij zijn de gezichten achter Filamat, en dag in, dag uit nemen zij samen met het productieteam nieuwe uitdagingen aan.

Bij Filamat geloven we dan ook in de kracht van daadkrachtig optreden. We hanteren een no-nonsense aanpak in ons werk en zijn gedreven door passie. Onze werkomgeving kenmerkt zich door openheid en eerlijkheid. We waarderen humor, maar schuwen ook geen rechtstreekse en duidelijke communicatie. “Niet lullen, maar poetsen” is dan ook ons motto.

In ons compacte en dynamische team streven we voortdurend naar groei en ontwikkeling. We geloven in de kracht van ambitie en in de mogelijkheid om mee te werken aan een duurzame toekomst.

 

Een dag bij Filamat:

“Ik werk bij Filamat met een fantastisch team, wat me de kans geeft om deel te nemen aan allerlei activiteiten en mee te praten over van alles. Geen dag is hetzelfde, wat mijn tijd hier zo boeiend maakt. We worden voortdurend uitgedaagd, waardoor de tijd voorbijvliegt.”

Uniek in alles

Wat Filamat echt uniek maakt, is alles: unieke materialen, unieke producten, unieke toepassingen, unieke markten en, natuurlijk, unieke mensen.

Bij Filamat zijn we trots op wie we zijn en wat we doen. We nodigen je van harte uit om onze unieke sfeer te komen proeven, of het nu via een telefoongesprek is of een fysiek kopje koffie.

Onze visie

Filamat gelooft dat betonbeschoeiing de meest duurzame oplossing is. En dat blijven we nastreven. Alle extra mogelijkheden, zoals een andere kleur, gaan niet ten koste van het milieu. Daarbij speelt vernieuwing en luisteren naar klanten een grote rol, zodat we blijven voorlopen als het gaat om duurzame en kwalitatief goede oeverbescherming. We beschikken bijvoorbeeld over een Research & Development-afdeling, waarin we nieuwe producten testen en ontwikkelen, zoals waterkeringen, schoeidelen en beschoeiingspalen. Ons proces is zelfs zo uniek en ingenieus, dat het nog niemand is gelukt ons te evenaren!

En wil je onze betonbeschoeiing over 30 of 40 jaar weer afvoeren? Dan lever je ze eenvoudig bij ons in. Het materiaal wordt gerecycled en weer als grondstof gebruikt.  Zo maken wij onze visie waar!

 

Team Filamat betonbeschoeiing

Teamfoto FILAMAT betonbeschoeiing