Wanneer je als aannemer op zoek bent naar snelheid, korte levertijden en de flexibiliteit om bochten te maken met beschoeiing, is Filamat betonbeschoeiing de ideale keuze voor jou. Onze duurzame en kostenefficiënte oplossingen zorgen ervoor dat je altijd voordelig uit bent met Filamat. Goedkoop is écht niet altijd duurkoop.

Of het nu gaat om een project waarin betonbeschoeiing expliciet wordt voorgeschreven in het bestek of tender, of als het bestek andere materialen vermeldt, Filamat biedt de perfecte oplossing. Onze betonbeschoeiing staat garant voor een weinig onderhoud en lage kosten op de lange termijn, duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel.

“Op zoek naar goedkope beschoeiingsopties? Ontdek onze betaalbare beschoeiingsschotten.”

 

De betonbeschoeiing gemakkelijk plaatsen?

De oeverbescherming is eenvoudig en snel te plaatsen, direct in het water. Dankzij de overlappende golfprofileringen, die fungeren als scharnier of kniegewricht, kun je moeiteloos vloeiende oeverbochten creëren. Zonder het te hoeven inkorten en zonder afval. Dit verhoogt de productiviteit en zorgt zo voor een efficiënte manier van werken. Wij zorgen voor snelle levering en gunstige betalingsvoorwaarden, zodat je direct aan de slag kunt.

 

Wil je de kosten van de beschoeiing weten?

Neem contact op voor meer informatie.

Op verzoek bieden onze adviseurs deskundig advies en gedetailleerde instructies voor het plaatsen van onze platen. Ze beschikken over jarenlange ervaring met diverse soorten werkzaamheden en omstandigheden.

Ik wil inschrijven op een tender of aanbesteding

Staat in het tender of de aanbesteding specifiek benoemd dat men glasvezelversterkte betonschoeidelen wil toepassen? Filamat is de enige producent van excellente betonbeschoeiing. We leveren snel en onder gunstige betalingscondities. Je kunt dus meteen aan de slag. De schotten zijn direct in het water te plaatsen, waardoor de productiviteit hoog is. Neem voor snelle en eenvoudig te plaatsen betonbeschoeiing contact met ons op!

 

Bestek informatie

Klanten over Filamat

Projecten

Duurzaam Ga voor een milieubewuste én langdurige oplossing
Voordelig Bespaar kosten, ook op de lange termijn
Eenvoudig Kies voor snelheid, bestel- en inlevergemak, bochten en je eigen kleur en vorm