Langdurige bescherming met Filamat

Een lange levensduur betekent weinig onderhoud en lage kosten. Verschillende onderzoeken en certificaten bewijzen dat onze platen bestendig en veilig zijn voor mens en dier. Maar ook de snelheid en eenvoud waarmee je de GVC-platen direct in het water kunt plaatsen, maken het werken met Filamat prettig. De overlappende golfprofileringen functioneren als scharnier, zodat je vloeiende oeverbochten kunt maken. En wil je een mooie kleur? Bij Filamat is alles mogelijk!

Ik wil land ontwikkelen of adviseren over landschapsinrichting

Ben je op zoek naar de juiste oeverbescherming voor de inrichting van jouw percelen? Filamat betonbeschoeiing helpt je door met GVC-platen het water binnen de geplande oeverlijnen te houden. Zo blijft er genoeg grond over om te ontwikkelen. Onze duurzame oeverbescherming zorgt er ook voor dat je de oever zeker 30 jaar lang met rust kunt laten. Daardoor zijn de kosten over de lange termijn laag. Dat maakt onze oeverbescherming in een Design, Build en Maintain omgeving zeer aantrekkelijk. Benieuwd naar meer feiten over betonbeschoeiing om jouw gebied in te richten? Neem dan contact met ons op!

 

Klanten over Filamat

“Filamat levert een mooi product. De betonbeschoeiing gaat helemaal op in de omgeving. Het past prima bij mijn strak ontworpen woning.”

André Galetzky Architect

Projecten

Duurzaam Ga voor een milieubewuste én langdurige oplossing
Voordelig Bespaar kosten, ook op de lange termijn
Eenvoudig Kies voor snelheid, bestel- en inlevergemak, bochten en je eigen kleur en vorm