Langdurige bescherming met Betonbeschoeiing van Filamat

Ben je een adviseur die betrokken is bij landontwikkeling of landschapsinrichting? Of vertegenwoordig je een gemeente en ben je verantwoordelijk voor landschapsbeheer? Filamat betonbeschoeiing biedt de ideale oplossing om de waterlijnen binnen de geplande oevergrenzen te houden, zodat er voldoende land overblijft voor ontwikkeling.

 

Onze duurzame oeverbescherming garandeert bovendien dat de oever minstens 30 jaar lang vrijwel onderhoudsvrij is, wat resulteert in lage langetermijnkosten. Hoe ideaal is dat? Dit maakt onze oeverbeschoeiing bijzonder aantrekkelijk binnen het kader van Design, Build en Maintain projecten.

 

Ontdek hoe je met betonbeschoeiing en natuurlijke oeverbescherming de waterkant kunt versterken! Klik hier.

 

Wij focussen op beperken van onderhoud en zo lagere kosten

Onze platen hebben hun duurzaamheid en veiligheid bewezen, ondersteund door verschillende onderzoeken en certificaten die aantonen dat ze onschadelijk zijn voor zowel mens als dier. Door het verminderde onderhoud wordt de flora en fauna ook minder verstoord.

Wat het werken met Filamat extra aantrekkelijk maakt, is de snelheid en eenvoud waarmee je de elementen direct in het water kunt plaatsen. De overlappende golfprofileringen fungeren als een scharnier, waardoor je vloeiende oeverbochten kunt realiseren. En als je een specifieke kleur in gedachten hebt, dan is dat bij Filamat zeker mogelijk!

 

Ontdek hoe je met Filamat betonbeschoeiing en natuurlijke oeverbescherming de waterkant kunt versterken.  Samen zetten we in op duurzame en natuurvriendelijke oplossingen voor jouw projecten.. Neem hier contact op.

Bestek informatie vind je hier.

 

Klanten over Filamat

Projecten

Duurzaam Ga voor een milieubewuste én langdurige oplossing
Voordelig Bespaar kosten, ook op de lange termijn
Eenvoudig Kies voor snelheid, bestel- en inlevergemak, bochten en je eigen kleur en vorm