Betonbeschoeiing naar wens

Als Eigenaar of ontwikkelaar wil je maximaal gebruikmaken van de grond die je bezit of beheert. Het is daarom essentieel om te investeren in oplossingen die zowel stijlvol als duurzaam zijn. Filamat betonbeschoeiing biedt precies dat en meer.

Onze betonbeschoeiing is ontworpen voor een lange levensduur met minimaal onderhoud en lage kosten. Met een levensduur van minstens 30 jaar overtreffen onze platen ruimschoots andere beschikbare beschoeiingsmaterialen. Dit maakt ze bijzonder aantrekkelijk in het kader van Design, Build en Maintain projecten. Bovendien zijn ze snel en eenvoudig te plaatsen, direct in het water.

Hoe kan ik mijn oever/sloot beschermen?

Dankzij de plasbermen en eendentrappen blijft het ecosysteem intact terwijl de oever beschermd wordt. De overlappende golfprofileringen fungeren als een scharnier, waardoor je moeiteloos vloeiende oeverbochten kunt creëren in verschillende gradenhoeken. Bovendien bieden we de mogelijkheid om de betonbeschoeiing in diverse kleuren te realiseren, zodat het perfect past bij jouw visie.

Hoe kan ik maximaal profiteren van mijn grond?

Met Filamat betonbeschoeiing kun je elke oever optimaal beschermen, zodat er meer ruimte overblijft voor extra toepassingen, zoals het plaatsen van een chalet. Dit is met name waardevol in gebieden waar ruimte schaars is, zoals binnenstedelijke locaties, of in gebieden waar grondkosten hoog zijn, zoals recreatiegebieden. Onze betonbeschoeiing garandeert niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar bieden ook langdurige en verantwoorde bescherming tegen erosie en uitspoeling.

Met Filamat betonbeschoeiing haal je dus het meeste uit je grond en creëer je een duurzame en aantrekkelijke omgeving. Overweeg daarom betonbeschoeiing als een milieuvriendelijke optie voor jouw grond.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze oplossingen jouw project kunnen verrijken.

Bestek informatie kan je hier vinden.

 

Volg ons op social media voor het meest actuele nieuws.

Betonbeschoeiing in natuurlijke omgeving

Klanten over Filamat

Projecten

Duurzaam Ga voor een milieubewuste én langdurige oplossing
Voordelig Bespaar kosten, ook op de lange termijn
Eenvoudig Kies voor snelheid, bestel- en inlevergemak, bochten en je eigen kleur en vorm