Stijlvol en duurzaam met Filamat

Een lange levensduur met weinig onderhoud en lage kosten. Onze platen gaan minstens 30 jaar mee, veel langer dus dan andere beschoeiingsmaterialen. Dat maakt ze aantrekkelijk in een Design, Build en Maintain omgeving. Bovendien zijn ze snel en makkelijk te plaatsen, direct in het water. Door de plasbermen en eendentrappen is onze betonbeschoeiing zeer duurzaam en milieuvriendelijk. De overlappende golfprofileringen functioneren als scharnier, zodat je vloeiende oeverbochten kunt maken in vele gradenhoeken. En wil je een mooie kleur of bijzondere vorm? Bij Filamat is alles mogelijk!

Ik wil zoveel mogelijk gebruik maken van mijn land, hoe doe ik dat?

Met Filamat betonbeschoeiing kun je elke oever zo beschermen, dat er genoeg grond overblijft om bijvoorbeeld een chalet op te plaatsen. Dit is vooral handig bij gebieden waar weinig ruimte is, zoals binnensteden, of in gebieden waar grond kostbaar is, zoals recreatiegebieden. Met onze beschoeiingschotten weet je zeker dat je locatie er niet alleen stijlvol uitziet, maar ook lang en op verantwoorde wijze tegen afkalving en uitspoeling beschermd is.

Betonbeschoeiing in natuurlijke omgeving

Klanten over Filamat

“De betonbeschoeiing (GVC-platen) van Filamat zijn ons heel goed bevallen. Het is stevig, degelijk materiaal en eenvoudig te plaatsen. Echt een aanrader!”

Gemeente Hellevoetsluis Ambtenaar

Projecten

Duurzaam Ga voor een milieubewuste én langdurige oplossing
Voordelig Bespaar kosten, ook op de lange termijn
Eenvoudig Kies voor snelheid, bestel- en inlevergemak, bochten en je eigen kleur en vorm