Offerte aanvragen

Wanneer je een offerte aanvraagt, gaan wij daar snel mee aan de slag. Je ontvangt van ons een duidelijke offerte, waar alles helder uiteen is gezet. Ben je tevreden? Dan starten we met de levering van de GVC-platen. Wil je een andere kleur? Dan leveren wij de platen net zo snel als wanneer je voor een standaard kleur kiest.

 

Levering

De keuze is aan jou: wil je dat wij de betonbeschoeiing op de bouwplaats afleveren? Of wil je de betonschoeidelen zelf ophalen? Beide opties zijn mogelijk. Wij leveren snel en uit voorraad. Laat ons weten wanneer je de platen gereed wilt hebben. Wij zorgen dat alles klaar staat, zodat je snel aan de slag kunt. De variatie in vorm en afmeting is vrijwel onbeperkt, zodat voor elke constructie bij iedere grondslag en waterstand het meest geschikte product leverbaar is. Bovendien leveren we alle beschoeiingssystemen compleet met palen, gordingen, deksloven, geotextiel, eendentrappen en bevestigingsmiddelen.

 

Advies

Wil je advies? Filamat geeft advies op maat. Dat betekent dat wij desgewenst ter plaatse advies en instructies geven. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring met allerlei soorten omstandigheden.

Daarnaast bieden we een unieke service. Op verzoek en tegen geringe vergoeding kunnen wij complete constructies met ons computerprogramma doorrekenen. Deze software is speciaal ontwikkeld voor GVC-beschoeiingen. Ben je hierin geïnteresseerd? Dan zenden we je enkele formulieren toe, waar je onder andere de grondgesteldheid, bodemopbouw, verkeersbelastingen, talud en de beschoeiingshoogte kunt invullen. Op basis van deze gegevens voeren we de berekening door. We checken of de beschoeiing de belastingen kan opnemen. Op grond van de materiaalkeuze stellen we de benodigde paalafmeting en paallengte op. Het eindresultaat? Een uitvoerige rapportage, die jou veel duidelijkheid en zekerheid bieden.

 

Afvoer en recycling

Wanneer je nu of over meer dan 30 jaar onze GVC-platen weer wilt laten vervangen, dan voer je ze eenvoudig af naar Filamat. Elke betonplaat van Filamat nemen we weer terug. Daarmee bieden we nu al een oplossing voor een toekomstige vraag. En zorgen we dat we écht circulair en duurzaam zijn.

 

Betonbeschoeiing bestellen? Neem dan contact op!