Voordelig uit met Filamat

Wanneer in het bestek of tender voor betonbeschoeiing (GVC) is gekozen, ben je als aannemer bij Filamat aan het enige juiste adres. Maar ook als er in het bestek hout staat beschreven, is GVC-beschoeiing een prima alternatief. Betonbeschoeiing van Filamat betekent weinig onderhoud en lage kosten. Dankzij deze lage kosten op de lange termijn past onze beschoeiing naadloos in een Design, Build en Maintain omgeving. We bieden voordelige betalingscondities en onze schotten worden sneller geleverd dan andere beschoeiingselementen. Bovendien zijn onze platen snel en makkelijk te plaatsen, direct in het water. Door de overlappende golfprofileringen die functioneren als scharnier, is het mogelijk om vloeiende oeverbochten te maken. En omdat uitspoeling van het talud verleden tijd is, hoef je in de meeste gevallen geen doek meer aan te brengen. Dat bespaart je niet alleen tijd, maar ook geld!

Advies nodig? We geven desgevraagd advies en instructies voor het plaatsen van onze platen. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring met alle soorten werkzaamheden en omstandigheden.

Ik wil inschrijven op een tender of aanbesteding

Staat in het tender of de aanbesteding specifiek benoemd dat men glasvezelversterkte betonschoeidelen wil toepassen? Filamat is de enige producent van excellente betonbeschoeiing. We leveren snel en onder gunstige betalingscondities. Je kunt dus meteen aan de slag. De schotten zijn direct in het water te plaatsen, waardoor de productiviteit hoog is. Neem voor snelle en eenvoudig te plaatsen betonbeschoeiing contact met ons op!

 

Klanten over Filamat

“Ik ben ontzettend tevreden over het hele proces. Van aanvraag tot levering: alles was tot in de puntjes geregeld. De communicatie en het snelle contact sprongen er voor mij echt uit.”

Dick van Aalsburg Aannemer

Projecten

Duurzaam Ga voor een milieubewuste én langdurige oplossing
Voordelig Bespaar kosten, ook op de lange termijn
Eenvoudig Kies voor snelheid, bestel- en inlevergemak, bochten en je eigen kleur en vorm