Ben je particulier?

Lage onderhoudskosten met duurzame oeverbescherming

Onze GVC-platen bestaan uit zand, cement en glasvezels. Dat maakt het een veilige keuze voor flora en fauna. Tegelijkertijd beschermen onze schoeidelen de oever tegen afkalving en uitspoeling. Ze zijn gemakkelijk te plaatsen, direct in het water. Je plaatselijke hovenier of ander lokaal bedrijf kan onze betonbeschoeiing daarom snel plaatsen. Ben je zelf een handige klusser? Dan kun je uiteraard ook zelf met Filamat aan de slag. Je hebt er jarenlang plezier van, want Filamat-schoeidelen gaan wel meer dan 30 jaar mee. In die tientallen jaren vergen de GVC-platen bijna geen onderhoud. Op die manier bespaar je kosten: onze platen gaan langer mee dan alternatieve oeverbescherming en in die tijd heb je er geen omkijken naar.

 

Partners voor particulieren
In dit nieuwsbericht vind je de specificaties van onze GVC-schotten. Hier staan handige zaken om te weten voordat je gaat bestellen en plaatsen.

Ben je overtuigd van de effectiviteit, het voordeel en de duurzaamheid van Filamat schoeidelen? Omdat wij niet plaatsen, raden we je aan om contact op te nemen met één van onze partners, bekijk onze partners voor particulieren en vraag hier een offerte aan.

 

Projecten

Duurzaam Ga voor een milieubewuste én langdurige oplossing
Voordelig Bespaar kosten, ook op de lange termijn
Eenvoudig Kies voor snelheid, bestel- en inlevergemak, bochten en je eigen kleur en vorm